شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
دانش آموزان با دستاوردهای انقلاب آشنا شوند

حوزه/ فرماندار شهرستان دیر گفت: دانش‌آموزان از طریق برگزاری برنامه‌های دهه فجر باید با دستاوردهای انقلاب اسلامی آشنا شوند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، یونس باربرز، فرماندار شهرستان دیر، امروز در آئین زنگ انقلاب در دبستان سوره با تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: دانش آموزان از طریق برگزاری برنامه‌های دهه فجر باید با دستاوردهای انقلاب اسلامی آشنا شوند.

وی با بیان اینکه نقش دانش آموزان در انقلاب اسلامی تعیین کننده بوده است، بیان کرد: راه شهدا و امام را با شدت ادامه دهیم و برای سلامتی رهبری و ملت ایران دعا کنیم‌.

باربرز به نقش شهرستان دیر در انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: مردم شهرستان دیر در عرصه‌های مختلف به ویژه در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس پیشگام بوده اند و امروز نیز در صحنه‌های دفاع از نظام اسلامی حضور فعال دارند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha